Palvelut

Ajattelemme yrityksesi parasta 

 

Jatkuva muutos, kova kilpailu ja pirstaleinen media vaativat rohkeutta erottautua kilpailjoista. Miten yleisö tavoitetaan, miten kuluttaja hurmataan? Vastaus on: ihmisille merkityksellisillä ratkaisuilla, jotka kommunikoidaan luovalla tavalla.

 

Staartissa työskentelee joukko kokeneita ja ammattitaitoisia tekijöitä, joilla on uniikki tapa ajatella yrityksesi parasta. Suunnittelumme lähtökohtana on aina bisneksesi ymmärtäminen suhteessa vallitsevaan kilpailutilanteeseen. Se, miten kassakoneesi kilisee, kertoo olemmeko onnistuneet. 

Keinoinamme kolme asiaa,
joita menestyvä brändi tarvitsee

Huomionhakuinen
design

Ydinviestin ja visuaalisen ilmeen lisäksi brändin käyttäytyminen luo sille uniikin identiteetin.

Relevantti markkinointiviestintä

Asiakasymmärryksestä ammentava ja kohderyhmälle merkityksellinen viesti toimii parhaiten.

Paras mahdollinen
palvelu

Suosittelun aikakaudella erityisesti palvelun tulee toimia moitteettomasti kaikilla osa-alueilla verkosta varastoon.

Näiden avulla luodaan Brändifiilis

 

Lopputuloksena syntyy esimerkiksi:

Uusi suunta brändille

Onko brändisi tienhaarassa ja suuntaviitat sumun peitossa? Me autamme brändinrakennuksessa aina strategiasta toteutukseen. Pureudumme liiketoimintasi tavoitteisiin sekä asiakkaasi arkeen ja kaivamme sieltä hiki hatussa uutta suuntaa muuttuviin markkinatilanteisiin.

OTA YHTEYTTÄ »

Uutta myytävää

Voisimmeko tuotteistaa tarjoomasi paremmin ja parhaimmassa tapauksessa jopa löytää sieltä uutta myytävää? Hyvin usein ulkopuolinen silmä löytää uusia näkökulmia myynnin vauhdittamiseksi.

OTA YHTEYTTÄ »

Digitaalisia palveluja

Hyödyntääkö yrityksesi digitalisoitumisen mahdollisuuksia? Tänä päivänä jokainen yritys on palveluyritys, voisimmeko löytää uutta kilpailuetua palvelemalla paremmin digitaalisilla työkaluilla.

OTA YHTEYTTÄ »

Visuaalinen ilme

Firma on ottanut jättiaskelia eteenpäin, mutta ilme on jäänyt takasuoran mitan jälkeen? Tuoreutetaan ja terävöitetään ilmettä, pyritään siten kaventamaan väliä todellisuuden ja mielikuvan välillä.

OTA YHTEYTTÄ »

Markkinointikampanja

Haussa lisää asiakasvirtaa? Jotta brändi voi voittaa asiakkaat puolelleen tarvitaan riittävästi huomiota. Oivaltava, osallistava sekä asiakkaan näkökulmasta suunniteltu kampanja ja vie brändiä eteenpäin ja tuo asiakastutkalle lisää vipinää.

OTA YHTEYTTÄ »

Koukuttavaa sisältöä

Onko sinulla mielenkiintoista kerrottavaa? Ylläpidetään brändin tarinaa ja autetaan ihmisiä ostamaan, tuotetaan sisältöä joka hyödyttää, viihdyttää ja puhuttelee. Moderni brändi voi olla parhaimmillaan media.

OTA YHTEYTTÄ »

Internetsivustot

Toimiiko sivustosi kaikkialla puhelimista panoraamanäyttöihin? Älä pudota itseäsi pelistä siinä vaiheessa kun yritystäsi eniten etsitään. Verkossa voi myydä melkein mitä vain, olisiko siitä aineksia kasvun moottoriksi?

OTA YHTEYTTÄ »

Analytiikkaa

Mittaatko ja seuraatko verkkotekemistäsi? Sitä voi parantaa, mitä voi mitata. Datan avulla yritys kykenee kehittämään liiketoimintaansa usein myös verkon ulkopuolellakin.

OTA YHTEYTTÄ »

Mainostuotantoja

Tarvitsetkö tekijää? Kykenemme tuottamaan markkinointimateriaaleja niin verkkoon kuin perinteisemmillekin pinnoille luovalla tavalla, tarkasti ja ketterästi.

OTA YHTEYTTÄ »

Staart Oy, HELSINKI
Fredrikinkatu 42, 6. krs
00100 HELSINKI
Google Maps kartta »

Staart Oy, PORI
Yrjönkatu 3
28100 PORI
Google Maps kartta »

p.  010 666 3040
@ asiakaspalvelu@staart.fi 

Menestyjäyritys 2013

© 2014 Staart. All Rights Reserved.