Rekry

Avoimet paikat

Staart Oy on vauhdikkaasti kasvava markkinointitoimisto. Ratkaisemme asiakkaidemme liiketoiminnan haasteita markkinoinnin keinoin. Missiomme on tehdä asiakkaistamme merkityksellisesti erilaisia.

Löydät meidät Keski-Porin kirkon kupeesta Yrjönkadulta ja Helsingissä Punavuoresta. Nyt etsimme lisävoimaa 15 hengen joukkoomme.

 


Webdeveloper, Pori

Vastaat suunniteltujen verkkopalvelujen teknisestä toteutuksesta ja avustat omalla asiantuntijuudellasi suunnittelijoita. Olet kiinnostunut mitä alalla tapahtuu ja suorastaan janoat oppia uutta. Suhtaudut intohimolla verkkopalveluiden rakentamiseen ja olet työssäsi tarkka ja osaat hahmottaa kokonaisuuksia.

Omaat vahvan kokemuksen laadukkaiden verkkopalvelujen suunnittelusta ja toteutuksesta ja näin ollen ymmärrät modernin verkkoympäristön tuomat haasteet ja mahdollisuudet.

Teknologiat, työkalut, osaaminen ja erityispiirteet:

  • PHP, HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, MySQL
  • Wordpress, Drupal, ExpressionEngine
  • responsive design
  • haluat olla ketterä ja nopea kehittäjä/ratkaisija

Kirjoita meille hakemus palkkatoiveineen, liitä mukaan CV:si ja portfoliosi, niin saatamme pian istua kahvikupin äärellä Yrjönkadulla.

Paikka täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Lisätietoja:
operatiivinen johtaja Jussi Pohjola, p. 050 505 4679, jussi.pohjola@staart.fi.
 

Täytä ja lähetä hakemus

 Yhteistyökumppaneita

Hei sinä! Graafinen suunnittelija, markkinointi-guru, 3D-osaaja, muotoilija, kirjoittamisen ammattilainen tai luova osaaja, jota emme ole edes osanneet ajatella. Etsimme kumppaniverkostoomme täydennystä.

Jos mielestäsi rento tekemisen meininki ammattilaisten kanssa on motivoivampaa kuin yksin (kaksin tai kolmestaan) pakertaminen, olet tervetullut uudelle toimistollemme. Tutustutaan puolin ja toisin, eikä sitä koskaan tiedä vaikka alkaisimme seurustella – naimisiinmenosta jutellaan sitten myöhemmin.

Laita meille CV ja portfoliosi - niin otamme yhteyttä sinuun.
 

Lähetä CV ja portfolio

 


Staart Oy, HELSINKI
Fredrikinkatu 42, 6. krs
00100 HELSINKI
Google Maps kartta »

Staart Oy, PORI
Yrjönkatu 3
28100 PORI
Google Maps kartta »

p.  010 666 3040
@ asiakaspalvelu@staart.fi 

Menestyjäyritys 2013

© 2014 Staart. All Rights Reserved.