Haluatko kasvaa ja erottua joukosta?

Staart on ketterä ja kanavariippumaton markkinointitoimisto, joka on kasvanut tiiviisti digivallankumouksen mukana – vanhoja medioita unohtamatta. Ratkaisemme asiakkaidemme  liiketoiminnan haasteita näkemyksellisen markkinointiviestinnän keinoin. Markkinointiviestinnän lisäksi ydinosaamistamme edustavat mm. digitaaliset palvelut & palvelumuotoilu.

 

Kerro meille haasteesi ja rakennamme vastaukseksi luovan ratkaisuehdotuksen – ota rohkeasti yhteyttä.

Me olemme Staart

Yksikään toimisto ei ole sen enempää, kuin tekijöidensä summa – mutta onneksi meidän tapauksessamme se tarkoittaa huippuluokan osaamista ja paradoksaalisesti samaan aikaan nöyrää, mutta sitäkin kunnianhimoisempaa asennetta. Pääkallopaikkoina toimivat Satakunnan pääkaupunki Pori, sekä koko Suomen kiistaton kruunu – Helsinki. Tervetuloa ryystämään kahvit ja heittämään briefiä tiskiin. On meillä teetäkin.

Me olemme myös WPI

Vaikka olemme itsenäinen toimija – olemme myös osa kansainvälistä Worldwide Partners Inc. -verkostoa. Tämä kumppanuus takaa sen, että brändisi lähtiessä kokeilemaan siipiään maailman markkinoille – löydämme aina sopivimmat toimijat ja paikalliset markkinoinnin asiantuntijat. Markkinointiviestinnän rakentamista ei näin ollen tarvitse hajauttaa usealle eri toimijalle, vaan piuhat pysyvät edelleen kätevästi hanskassasi.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä